Doktriini mukana mm. Kuntamarkkinoilla ja M/S SOSTElla

km mainos

Doktriini on mukana syksyn 2018 aikana mm. Kuntamarkkinoilla, M/S Sostella ja Suomen sosiaalipsykiatristen yhteisöjen keskusliiton opintopäivillä. Doktriini.fi-sivuston Tulevaa-osastolla on kooste syksyn tapahtumista.

M/S SOSTElla on kaksi kiinnostavaa, Doktriinin suunnittelemaa seminaaria.  Molemmissa on kyse järjestöjen uudistumisesta meneillään olevassa murroksessa ja tuulevaisuuden haasteiden edessä.

Ensimmäisen teema on Iskukykyinen järjestöjen palvelutuotanto. Järjestöjen palvelutuotannolla on upea ja innovatiivinen historia sote-palveluissa. Sote-uudistuksen edetessä usea hoivajärjestö on myynyt palvelutuotantonsa ja osa on suuressa epätietoisuudessa.

Nyt on edettävä syvällisen uudistumisen kautta, jossa säilytetään arvokas perimä, mutta jossa uudistutaan. Tarvitaan puheen sijasta konkreettista yhteistyötä uusin tavoin. Esityksessä avataan tilanne, markkinat ja ratkaisut. Pääesiintyjä on Satu Ahlman.

Toisen teemana Järjestöistä perinneyhdistyksiä – vai tulevaisuuden tekijöitä? Seminaarissa puhuu yksi maamme kysytyimmistä puhujista, tulevaisuudentutkija Ilkka Halava.

Seminaarissa tarkastellaan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen ohella meneillään olevia laajoja megatrendejä. Ne vaikuttavat järjestöjen toimintaympäristöön, jäsenistöön ja itse niiden toimintaan. Järjestöjen ei tule vain sopeutua muutoksiin vaan ne voivat olla, rakentava voima maailman muutoksissa, mutta miten tulevaisuus otetaan haltuun?

Myös tästä pääsee Tulevaa-osastolle, josta ovat linkit niin Kuntamarkkinoille kuin myös SSYK:n sivuille.

ms soste kooste_Dok

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s